Nyt parti præsenterer sin landbrugspolitik på torsdag

To af Bæredygtigt Landbrugs medlemmer inviterer Nye Borgerliges partiformand samt miljø- og landbrugsordfører indenfor på sønderjysk kro

vermund-1

”Vi er mange, som er frustrerede over den aktuelle situation og det, vi bliver budt fra Christiansborg!”

Sådan lyder det fra to af Bæredygtigt Landbrugs medlemmer – Jens Peter Aggesen og Lars Staugaard Bertram – inden de førstkommende torsdag aften den 15. november byder indenfor til møde på Tyrstrup Kro ved Christiansfeld. Her har de inviteret Nye Borgerliges formand Pernille Vermund samt partiets miljø- og landbrugsordfører Klaus Kroll til at komme og fortælle om, hvad det nye partis landbrugspolitik går ud på.

Garanti om lige konkurrencevilkår ønskes

Nye Borgerliges landbrugspolitik handler kort fortalt om at forbedre erhvervets rammevilkår med lavere skatter og mindre bureaukrati samt færre tilskud, love og regler. Nye Borgerlige går ind for en regulering baseret på fakta og data fremfor teori og computermodeller – og så forlanger man i øvrigt en lovbunden garanti om lige konkurrenceforhold – så danske landmænd eksempelvis ikke pålægges restriktioner, som deres udenlandske kolleger undgår.

Spørgsmål fra fremmødte er velkomne

Der vil blive mulighed for at stille både Pernille Vermund og Klaus Kroll spørgsmål på torsdagens møde. Tyrstrup Kro befinder sig på Tyrstrup Vestervej 6, 6070 Christiansfeld – og mødet begynder kl. 19. Tilmelding kan ske på mailadresserne jpaggesen@gmail.com eller bertram@agropartnere.dk – eller via telefonnumrene 40 17 62 95 eller 40 86 92 46.

Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside har tidligere portrætteret Nye Borgerliges miljø- og landbrugsordfører Klaus Kroll. Dén artikel kan du læse HER.

Også partiformand Pernille Vermund har givet interview til siden – dén tekst og video kan du se HER og HER.

Partiets landbrugspolitik kan studeres nærmere via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.