Fornyelse af medlemsskaber

Med foråret lige om hjørnet er det nu tid til fornyelse af medlemsskabet for mange af Bæredygtigt Landbrugs medlemmer, og derfor vil mange i den følgende tid modtage en hilsen fra administrationen med en kontingentopkrævning

I forbindelse med Bæredygtigt Landbrug fortsatte udvikling er administrationen ved at indkøre et nyt bogføringssystem, der letter arbejdet med udsendelse af opkrævninger. Det kan her i begyndelsen skabe lidt udfordringer, og derfor undskylder vi meget, hvis du som medlem af foreningen har oplevet at få en forkert opkrævning, eller hvis du skulle have modtaget flere opkrævninger.

Det er meningen at alt vedr. opkrævninger skal foregå digitalt via e-mail, men desværre er der stadig mange, som ikke har oplyst en mail adresse i forbindelse med medlemsskabet. Desuden har vi fået mange opkrævninger retur, da mail-adressen ikke længere er aktiv. Så hvis du har fået ny mail adresse, så oplys den endelig til os, så foregår det hele automatisk. Vi håber på vores medlemmers forståelse for de begynderfejl der kan opstå. Vi tilretter løbende systemet. 

Vi sidder klar på kontoret til at hjælpe, hvis der er fejl i opkrævningen, eller hvis du har fået ny mail-adresse. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med. Hvis du pludselig ikke længere modtager dit ugentlige medlemsbrev, så tøv ikke med at tage kontakt, så vi kan få rettet fejlen. 

Hvis du ikke kan se FIK linien på din opkrævning, er det muligt at indbetale direkte i til vores bank-konto. 

Husk blot at skrive opkrævningsnr./medlemsnr. på indbetalingen. 

Danske Bank

Reg.: 3208

Konto: 10638984

Kontakt:
Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug

Ledreborg Allé 130C, 1. sal
4000 Roskilde
Klik her for at finde os på google-maps

Tlf.    31 52 88 05

Telefontid på kontoret:
Mandag til fredag 9.00 – 15.00

CVR-NR: 32 70 82 18

info@baeredygtigtlandbrug.dk
www.baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.