Bliv medlem

Bæredygtigt Landbrug arbejder for at forbedre vilkårene for danske landmænd.

Klik her for at udfylde en elektronisk tilmelding

Bæredygtigt Landbrug er 100% ejet af medlemmerne, og vi kan derfor fokusere fuldt ud på at arbejde for landmandens interesser i det politiske spil. Det gør vi ved progressivt at arbejde med landbrugets udfordringer, og sørge for at meningsdannere og politikere bliver bekendt med virkeligheden ude på gårdene.

Vi er vedholdende og tilbundsgående i vores arbejde, og vi kræver, at landbruget skal inddrages i alle politiske beslutninger, der har konsekvenser for landbruget.

Bæredygtigt Landbrug er afhængig af kontingentpenge og donationer for at kunne fortsætte vores arbejde, og vi opfordrer derfor alle, der finder vores mission relevant, til at støtte foreningen økonomisk.

Som medlem af Bæredygtigt Landbrug er du med til at sikre, at danske landmænd har et seriøst og ærligt talerør, og så får du hver uge et nyhedsbrev, som sætter fokus på landbrugets udfordringer her og nu.

Et medlemskab koster pr. år:

kr. 3.000,- eks. moms op til og med 150 EU-støtteberettigede hektar

kr. 5.000,- eks. moms fra 150 til og med 400 EU-støtteberettigede hektar

kr. 7.500,- over 400 EU-støtteberettigede hektarKlik her for at udfylde en elektronisk tilmelding  (det tager kun 2 minutter).

Du har også mulighed for at udprinte en medlemsblanket og indsende den som et scannet dokument, eller du kan sende den til os som normal post.

Klik her for at hente en indmeldingsblanket som PDF til udprintning

Forær et medlemskab 

Det er nu muligt at forære et familiemedlem, din nabo eller en god ven et medlemskab til Bæredygtigt Landbrug.

Klik her for at hente en gavekortsblanket som PDF til udprintning

Ekstra medlemskab

Ægtefæller og medarbejdere er også velkomne som medlemmer. Det koster kr. 400,- eks. moms pr. år. Klik her for at udfylde en tilmelding for ægtefælle/medarbejder.

Pensionist og studerende

Alle er velkomne. For pensionister og studerende er prisen kr. 400,- eks. moms pr. år. Klik her for at udfylde en tilmelding for pensionist/studerende.

I er altid velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål til ovenstående.

Firmamedlemsskab - klik her:

Donationer i forbindelse med Bæredygtigt Landbrugs sagsanlæg mod staten:

Danske Bank: reg: 3956 konto 10816831
(læs mere)