Politiske aktivister eller forskere

Biologerne Rasmus Ejrnæs og Morten D.D. Hansen er ikke eksperter, men politiske aktivister. Den påstand, fremsat af den radikale politiker Christian Friis Bach, står at læse i Altinget

Christian Friis Bach

Christian Friis Bach (billede af Marie Hald)

”Morten D.D. og Rasmus Ejrnæs er to ekstreme politiske aktivister, der har forklædt sig selv som forskere. Og som – undskyld jeg siger det – har gjort umådelig skade på hele debatten om biodiversitet og naturnationalparker i Danmark, med den ekstreme tilgang, de har.”

Denne kontroversielle melding kom fra Radikales Christian Friis Bach på en konference under en verdensmålsuge i Folketinget, som Altinget skriver om.

Siden har den Radikale Bach trukket lidt i land på ordvalget, men han står ved indholdet. Og de to angrebne har protesteret højlydt.

Det er ikke første gang, den radikale politiker og de to naturfolk har været uenige. Da Christian Friis Bach foreslog at lade landmænd passe dyr i indhegnede folde i Naturnationalpark Thy, kom bl.a. de to med meget hårde angreb på politikeren. De opfordrede dengang til ikke at stemme på ham, fordi forslaget efter deres mening ville forringe natureffekten af det nye naturområde.

Alt det kan du læse mere om i Altinget med abonnement HER.

1 kommentar til “<strong>Politiske aktivister eller forskere</strong>”

  1. Bent H. Knudsen

    Det er godt at høre en folketings-politiker sige det samme om de rabiate biologer,som vi andre har tænkt i mange år. — måske er der håb endnu for at øjnene åbnes , også i Folketinget ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.