Knud Jeppesen anmelder kommune og spildevandsselskab til politiet

I Kalundborg har man ligeledes udledt spildevand til vandmiljøet uden den nødvendige tilladelse, fortæller BL's æresmedlem

knud-1

Den tydeligvis utrættelige landbrugsdebattør – og naturligvis æresmedlem af Bæredygtigt Landbrug – Knud Jeppesen bliver ved med at kæmpe for retfærdighed på spildevandsområdet.

Nu har landmanden fra Jelling politianmeldt Kalundborg Kommune og Kalundborg Forsyning for at have udledt spildevand til vandmiljøet uden den nødvendige tilladelse. Kun i 10 ud af hele 176 tilfælde med såkaldt regnbetingede udløbssteder havde man tilsyneladende det nødvendige blå stempel til udledning af spildevand.

”I Kalundborg har de ligesom i mange andre kommuner ikke styr på tilladelserne”, lyder det fra Knud Jeppesen i Landbrugsavisen.

”Vi er nødt til at få statueret et eksempel. Der sker ingenting, når det offentlige laver de her overtrædelser. Havde det været en virksomhed, en landmand eller fisker, der gjorde det, havde det kostet store bøder”, tilføjer han.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER, mens også Maskinbladet beskriver sagen i teksten HER.

Du kan desuden se et af Knud Jeppesens seneste skriverier om spildevandsproblematikken i artiklen fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside herunder.

Knud Jeppesen om spildevand: Nu må Miljøstyrelsen vågne op!

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

4 kommentarer til “Knud Jeppesen anmelder kommune og spildevandsselskab til politiet”

  1. Finn Christensen

    Helt rigtigt, Peter. Men hvorfor er det så ikke DN, som politianmelder kommunen? Når det nu er dem, der altid er på naturens side.

  2. Jeg tror politi anmeldelser og retssager er BLs stil. DN bruger dialog.

    Du kan kontakte DN i Kalundborg, hvis du vil vide, hvad de gør mere præcist ved spildevandsforurening

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.