Endnu et onlinemøde for BL-medlemmer: Denne gang om klima og afgifter

Medlemmer af Bæredygtigt Landbrug kan på tirsdag eftermiddag blive klogere på bl.a. landbrugets klimaudfordringer

Peter Rosendal høster

Hvad sker der på klimaområdet for landbruget? Hvad kan landmanden gøre? Og hvad gør Bæredygtigt Landbrug?

De spørgsmål – og flere andre – kan du og andre landmænd få svar på ved et Teams-møde på tirsdag eftermiddag den 13. december fra kl. 14.

Her inviterer Bæredygtigt Landbrug til orientering om et af tidens vigtigste emner, ikke mindst i relation til den truende CO2-afgift. På onlinemødet vil du bl.a. få information om, hvordan Danmarks udledning af klimagasser er næsten uændret fra 1990, når man medregner international transport – men at dansk landbrugs udledninger bemærkelsesværdigt nok er faldet i samme periode.

Teams-mødet har deltagelse af Bæredygtigt Landbrugs faglige medarbejdere Anne Smet Andersen og Jens Lund Pedersen og vil give et fint overblik over, hvad der er op og ned i den igangværende klimadebat – hvor den generelle fokus i den offentlige diskussion desværre ofte handler mere om behovet for afgifter fremfor om behovet for at sænke udledningerne…

Tirsdagens møde er forbeholdt BL’s medlemmer og kræver forhåndstilmelding via linket HER.

Bæredygtigt Landbrug arrangerede forleden et lignende Teams-møde, her var emnet bæredygtigheds-rapporteringen kaldet ESG. Dét onlinemøde kan du læse mere om i artiklen herunder.

BL vil hjælpe medlemmer med simpel ESG-skabelon

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top