Teams-møde for BL-medlemmer: Hvad betyder ESG for mig som landmand?

Bæredygtigt Landbrug arrangerer tirsdag eftermiddag onlinemøde vedrørende de nye krav om indrapportering

sort-gård-hjemmeside

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) – og lyder næppe så sexet i ret mange menneskers ører.

Men ESG udgør et nyt krav om indrapportering og er derfor et vigtigt emne at sætte sig ind i for landets fødevareproducenter. Hvad det betyder for dig som landmand, kan du blive klogere på via et Teams-møde, som Bæredygtigt Landbrug arrangerer tirsdag den 29. november fra kl. 14 til 15.

Oplægsholdere bliver Bæredygtigt Landbrugs næstformand Niels Hauge Mikkelsen og foreningens faglige direktør Jørgen Evald Jensen. De vil give et overblik over, hvad ESG er, hvem der kræver det, hvorfor samt på hvilken måde. Der berettes også om bankernes rolle – samt om Seges’ ESG-greentool. Næstformanden og direktøren kommer ligeledes ind på, hvad Bæredygtigt Landbrug har gjort og gør for at kæmpe landmandens sag i relation til de nye krav om indrapportering.

Hvis du ønsker at deltage i onlinemødet – der er forbeholdt BL’s medlemmer – skal du forhåndstilmelde dig via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

2 kommentarer til “Teams-møde for BL-medlemmer: Hvad betyder ESG for mig som landmand?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.