Endnu en landbrugsvenlig dansker i Europa-Parlamentet

Erik Poulsen har flere gange ytret sig om ulveproblemet på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside – og skal nu arbejde som politiker i Bruxelles og Strasbourg

eu-flag

Landmanden og Venstre-manden Asger Christensen sidder i forvejen i Europa-Parlamentet – samt i parlamentets landbrugsudvalg – og han får nu endnu en landbrugsvenlig landsmand og partifælle som kollega i Bruxelles og Strasbourg.

Det er Erik Poulsen, som får et sæde i Europa-Parlamentet. Det skyldes Europa-parlamentarikerne Søren Gades og Linea Søgaard-Lidells valg til Folketinget – og at Karen Ellemann forlader politik og dermed overlader sin plads i Folketinget til Kim Valentin, som ellers skulle have taget over i det europæiske parlament.

Erik Poulsen er i landbrugskredse kendt som bl.a. pressechef for Landsskuet og har senest fungeret som politisk konsulent for landboforeningen Fjordland. Det fortæller Maskinbladet om HER.

Han har flere gange ytret sin kritiske holdning til ulve i den danske natur, hvilket bl.a. fremgår af artiklen fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside HER samt læserbrevet i linket herunder.

Ulve har helt frit spil blandt husdyr

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.