Endnu en kovending: Så er der på ny flertal for en advokatundersøgelse i minksagen

Alternativet vender igen på en tallerken, og dermed er der stadig chance for en rigsretssag mod statsministeren

mink-3

Først ville de, så ville de ikke, og nu vil de gerne alligevel.

Alternativet gør sig måske ikke længere så meget i sexgynger og penisbilleder, men der er stadig rig mulighed for at trække på smilebåndet over det såkaldt grønne parti. Efter først at have forlangt en advokatundersøgelse af minkkommissionens rapport begravede partiet pludselig kravet ovenpå tirsdagens folketingsvalg, men nu lyder det fra partileder Franciska Rosenkilde, at hendes afvisning forleden er blevet underkendt af partiets nye folketingsgruppe:

”Nu har vi haft lejlighed til at mødes i den nye folketingsgruppe, og der er ikke opbakning fra de fem andre til den beslutning. Og det lytter jeg selvfølgelig til. Derfor er Alternativets officielle holdning, som før valget, at vi er for en advokatundersøgelse”, skriver partilederen på det sociale medie Twitter.

Dermed er der igen flertal for den advokatundersøgelse, der ultimativt kan føre til en rigsretssag mod statsminister Mette Frederiksen (S) som følge af den ulovlige beslutning om at aflive samtlige danske mink.

Du kan se mere om kovendingen på kovendingen i Jyllands-Postens nyhed HER, ligesom også Landbrugsavisen, Effektivt Landbrug og Maskinbladet beskriver sagen HER, HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Endnu en kovending: Så er der på ny flertal for en advokatundersøgelse i minksagen”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.