BL’s faglige konsulent kan opleves på Farmbrellas netværksdag på torsdag

Jens Lund Pedersen holder oplæg og deltager i debat, når landbrugsnetværket inviterer indenfor på Foulums forsøgsstation i Tjele

GF - Jens Lund Pedersen 1 2022

Emnet er landbrugets bidrag til og løsninger på verdens klimaproblemer, når landbrugsnetværket Farmbrella på torsdag den 17. november inviterer til netværksdag. Det sker i tidsrummet fra kl. 9 til 17 på Foulums forsøgsstation i Tjele, hvor det også bliver muligt at se, hvordan forskerne arbejder for at klimasikre landbruget i fremtiden.

Bæredygtigt Landbrugs faglige konsulent, cand.agro. Jens Lund Pedersen, er blandt dagens oplægsholdere, ligesom han deltager i en efterfølgende paneldebat med forskere samt Økologisk Landsforening.

Farmbrella er ifølge eget udsagn agrosektorens største digitale vidensnetværk, der virker ved at samle værdifuld viden og udviklende netværk for ejere, ledere og direktører. Med i ledelsen af netværket er bl.a. Bæredygtigt Landbrugs tidligere kommunikationsdirektør Jakob Tilma.

Deltagelse i torsdagens netværksdag kan foregå både fysisk og online. Du kan tilmelde dig – og læse mere om arrangementet – på hjemmesiden HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.