BL-medlem: Sæt flaget på halv stang i dag!

Det er toårsdagen for diktatet om aflivning af alle mink, og behandlingen af erhvervet må ikke glemmes, skriver Bent Hovalt Bertelsen

Bent Hovalt Bertelsen

Af Bent Hovalt Bertelsen, Kastanievej 2, 5492 Vissenbjerg

I dag, fredag den 4. november, er det to år siden, det katastrofale diktat om aflivning af alle mink lød på landsdækkende, skrattende tv.

En skandaløs beslutning truffet på et tidspunkt, hvor det lykkedes toppen af regeringen at skabe maksimalt kaos i alle ministerier, så ingen turde bruge blot den mindste lille del af hovedet. Og til at tænke lidt efter, om mon det nu er lovligt?

De få, der gjorde det, fik beskidte SMS’er fra Barbara Bertelsen. SMS’er, der angiveligt ikke tålte dagens lys og derfor blev slettet i en fart.

Verdens bedste minkavlere blev udsat for en behandling, der ikke hører nogen som helst steder hjemme, og som ikke skal få lov at gå i glemmebogen. Også i respekt for dem, der endnu ikke har smagt den magtsyge kultur, der har indfundet sig i regeringskontorerne. For hvem bliver de næste, som Mette Frederiksen og Co. ikke kan lide, og som derfor skal tvinges til at lukke deres lovlige virksomheder? Det kan kun tiden vise.

Men indtil da: Vis din respekt og opbakning til verdens bedste minkavlere, som desværre ikke har mink mere, ved at sætte flaget på halv stang i dag, fredag den 4. november.

(Indlægget har også været bragt som læserbrev i Effektivt Landbrug, du kan se avisens onlineversion HER. Skribenten er medlem af Bæredygtigt Landbrug og har givet tilladelse til, at teksten gengives på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside. Du kan se et af hans tidligere indlæg i linket herunder).

Slut med retsstaten?

Scroll to Top