Vidundermiddel – som de gængse medier ikke gider omtale – modtager hæder

Klimapulveret Bovaer kan revolutionere diskussionen om køernes metanudledning og muligvis være i stand til at standse hetzen mod kødet

Cows on green Grassland, typical Bavarian Church in Background

Landbrugspressen har naturligt nok beskæftiget sig en hel del med et nyt og epokegørende vidundermiddel. At midlet kan være et decideret gennembrud i klimakampen, interesserer til gengæld ikke de bredere mainstream-medier.

Nu får Bovaer, som midlet hedder – et klimapulver der kan reducere køers udledning af metan – en sølvmedalje for innovation på husdyrudstillingen i Hannover. Det sker til november, beretter Landbrugsavisen.

Bovaer får medaljen, fordi midlet – som det formuleres – kan ”yde et vigtigt bidrag til at reducere udledningen af klimagasser fra landbruget”. Klimapulveret blev tidligere i år godkendt til brug hos husdyrproducenter.

Du kan se mere i Landbrugsavisens artikel om emnet HER.

Bæredygtigt Landbrugs faglige konsulent Jens Lund Pedersen har tidligere kommenteret på opfindelsen af Bovaer – med bemærkningen om, at nu må politikernes og meningsdannernes heksejagt på kød stoppe. Du kan læse dét indlæg i linket herunder.

Kød bliver den nye klimaduks

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.