Venstre-profiler undsiger partilinjen i spørgsmålet om CO2-afgift

Det giver ingen mening at fordyre danskproducerede fødevarer, lyder det fra bl.a. Søren Gade

gade-4

Langt fra alle Venstre-folk er begejstrede for, at Venstre bakker op om en CO2-afgift på landbruget. Heller ikke selv om det liberale partis ledelse garanterer, at det ikke må gå ud over arbejdspladser i Danmark.

Flere profiler undsiger således partiets linje:

”Hvis du kommer en ekstra afgift på danskproducerede fødevarer, bliver de jo sværere at sælge. Hvis du vil gå den vej med en eller anden emissionsafgift, så skal det jo gøres internationalt. I min bog er det jo derfor, at vi er i EU”, lyder det eksempelvis fra folketingskandidat og tidligere minister, Søren Gade, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Hvis du abonnerer på Jyllands-Posten eller AgriWatch, kan du læse mere om historien i artiklerne HER og HER.

At også Europa-parlamentarikeren Asger Christensen er kritisk overfor sit partis linje i spørgsmålet om en CO2-afgift på landbruget, er en velkendt sag. Dét kan du læse mere om i artiklen fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside herunder.

”CO2-afgiften er simpelthen gift for dansk landbrug!”

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.