Landmændenes troværdighed er meget højere end politikernes

Troværdighedsanalyse placerer landmanden på samme niveau som bl.a. buschauffører, håndværkere og socialrådgivere

bornholmsk-gård-1000

De danske landmænds troværdighed er tilsyneladende urokkelig og har således ikke rykket sig siden sidste år, skriver Landbrugsavisen.

Det viser resultatet af den tilbagevendende analyse fra kommunikationsbureauet Radius.

På en skala over forskellige faggruppers troværdighed – som en stor gruppe danskere er blevet bedt om at vurdere – får landmanden ligesom sidste år karakteren 3,35 på en skala fra 1 til 5 og placerer sig dermed på hitlistens 18. plads. Dermed holder den primære fødevare- og energiproducent herhjemme til i en stor midtergruppe og kan prale af at være i selskab og på niveau med eksempelvis buschauffører, håndværkere og socialrådgivere.

Noget værre ser det ud for de folkevalgte. Ifølge målingen får politikerne en bundplacering med undersøgelsens laveste troværdighedsscore på 2,22.

”Vi ser i år et markant fald i politikernes troværdighed”, forklarer Nicolaj Taudorf Andersen, som er administrerende direktør i Radius.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtale HER.

Derudover kan du i artiklen herunder fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside se et andet tegn på, at landmænd og landbrug har den danske befolknings opbakning.

Landbruget er populært i befolkningen

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.