Klima-kleptokrati

Det er ikke kun Folketingets socialister og kommunister, som vil indføre CO2-afgift på landbruget, påpeger Erik Høgh-Sørensen

Erik Høgh-Sørensen (foto MHøjer)

Af Erik Høgh-Sørensen, studievært på 24syv, ”Det Rigtige Danmarks radio”, byrådsmedlem i Hjørring, Uafhængigt Frit Parti

Demokratiet er i knibe, når en lovløs statsminister som Mette Frederiksen (S) overhovedet kan have en chance. Men årsagen er enkel: Hvis Venstres Jakob Ellemann-Jensen skulle vinde, får danskerne alligevel mere stagnation og krise.

Husk engang, hvordan by-Venstre i cirka 12 timer godkendte statsministerens ulovlige beslutning om at nedslagte alle mink. I løbet af 12 timer blev Ellemann banket på plads af baglandet, men farcen var slet ikke tilfældig.

Venstre, Radikale og Socialdemokratiet ligner hinanden i en grad, at man som nutidig dansker godt kan få en idé om, hvordan det må have været at leve i et sovjetisk ét-parti-system.

Den såkaldte politiske midte har lavet en skæv og asocial udligningsreform mellem land og by, og Venstre vil trods sødsuppe-toner fra Søren Gade (V) indføre omtrent de samme skadelige CO2-restriktioner på dansk landbrug som Folketingets socialister og kommunister.

Uden omtanke vil dette klima-kleptokrati skade dansk landbrugsproduktion midt i en global fødevarekrise, mens de selvsamme politikere fluks vil løbe fra ansvaret, når der kommer tv-billeder af sultende kvinder og børn verden over.

Lige så galt er det, at to nye partier har ført sig frem med nærmest det erklærede mål, at vælgerne skulle vide så lidt som muligt om disse nye partiers visioner og politik.

Det gælder Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne og i lidt mindre grad Lars Løkke Rasmussens moderater. Især Danmarksdemokraternes pressechef har trodset normal skik i en valgkamp og blokeret for alsidig journalistik fra bl.a. 24syvs program ”Det Rigtige Danmarks radio”.

(Indlægget er sendt ud som læserbrev samt direkte til Bæredygtigt Landbrug med henblik på offentliggørelse på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.