Blåt flertal vil resultere i uvildig advokatvurdering af minksagen

Borgerlige partier garanterer, at minksagen skal have en endelig afklaring i tilfælde af et nyt flertal i Folketinget

mink-3

”I en så alvorlig sag skal danskerne kunne regne med, at et muligt retligt ansvar bliver placeret. Ellers vil minkskandalen fortsætte med at hjemsøge folkestyret og skabe mistillid!”

Sådan lyder det samstemmende fra Venstre, Det Konservative Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige samt Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

Hvis der bliver et borgerligt flertal efter valget, vil Folketinget således igangsætte en uvildig advokatvurdering af statsminister Mette Frederiksens og andre ministres retlige ansvar i minksagen, fremgår det.

Minkkommissionen var afskåret fra at vurdere Mette Frederiksens retlige ansvar, og Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Det Radikale Venstre har blokeret for, at Folketinget kunne få lavet en uvildig advokatvurdering af forløbet, lyder det i pressemeddelelsen.

”Vi skal en gang for alle have afklaret og afsluttet minkskandalen”, skriver partierne.

Du kan læse mere i Effektivt Landbrugs omtale HER.

Hvis Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne bliver tungen på vægtskålen efter et valg, skulle der også være garanti for en advokatundersøgelse. Dét kan du læse mere om i teksten herunder.

Hvis Løkke bliver tungen på vægtskålen, får vi en advokatvurdering af minksagen

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Blåt flertal vil resultere i uvildig advokatvurdering af minksagen”

  1. Kurt Berg Nielsen

    Hvorfor bruge flere penge på sådan en undersøgelse når Nye Borgerlige lige har fået en lavet sponseret af vælgerne ,der er ingen vej udenom rigsret med fængselsstraf tilfølge det kan kun gå for langsomt og de indvolverede skal sidde dobbelt så lang tid som det tager med at erstatte de landmænd/minkavlere som er blevet slaget ,husk på MF ville jo fordoble straffen for alt der var Covanvidsrelateret og loven virker vel begge veje ,eller hvad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.