Blåt flertal vil resultere i uvildig advokatvurdering af minksagen

Borgerlige partier garanterer, at minksagen skal have en endelig afklaring i tilfælde af et nyt flertal i Folketinget

mink-3

”I en så alvorlig sag skal danskerne kunne regne med, at et muligt retligt ansvar bliver placeret. Ellers vil minkskandalen fortsætte med at hjemsøge folkestyret og skabe mistillid!”

Sådan lyder det samstemmende fra Venstre, Det Konservative Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige samt Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

Hvis der bliver et borgerligt flertal efter valget, vil Folketinget således igangsætte en uvildig advokatvurdering af statsminister Mette Frederiksens og andre ministres retlige ansvar i minksagen, fremgår det.

Minkkommissionen var afskåret fra at vurdere Mette Frederiksens retlige ansvar, og Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Det Radikale Venstre har blokeret for, at Folketinget kunne få lavet en uvildig advokatvurdering af forløbet, lyder det i pressemeddelelsen.

”Vi skal en gang for alle have afklaret og afsluttet minkskandalen”, skriver partierne.

Du kan læse mere i Effektivt Landbrugs omtale HER.

Hvis Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne bliver tungen på vægtskålen efter et valg, skulle der også være garanti for en advokatundersøgelse. Dét kan du læse mere om i teksten herunder.

Hvis Løkke bliver tungen på vægtskålen, får vi en advokatvurdering af minksagen

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top