Fra retsstat til bananstat

Molslaboratoriet har fået tilladelse til det utilladelige, skriver læserbrevsskribent fra Tappernøje

Lene-2022

Af Lene Christensen, Sjoltevej 14, 4733 Tappernøje

Østjyllands Politi rejser ikke tiltale mod Molslaboratoriet i forbindelse med ”massevoldtægten” tidligere på måneden, hvor to køer, over tre dage, blev jagtet af seks tyre, og ser dermed bort fra dyrevelfærdsloven, og den uacceptable kønsfordeling i bestanden.

Kun takket være borgeres indgriben overlevede begge køer.

Den konklusion er politi nået frem til i samarbejde med Fødevareministeriet – og ved helt at undlade at kontakte det vidne, som dokumenterede overgrebene og de efterfølgende aflivninger.

Ikke som i den frie natur

Det, der skete på Molslaboratoriet, var en ”massevoldtægt” foranlediget af en fornøjelsessyg og inkompetent forvaltning, og tilsvarende ville aldrig finde sted i den frie natur eller i husdyrhold, fordi hundyrene simpelthen ville bukke under og dermed også bestanden.

Dyrene på Molslaboratoriet er hegnet ind og kan derfor ikke, ved naturlig bevægelighed, reagere på hverken sult, territorial adfærd eller overbefolkning, som dyrene i den frie natur kan, og derfor er Molslaboratoriet selvfølgelig ansvarlig for dyrenes lidelser!

Men Molslaboratoriet har af myndighederne fået tilladelse til det utilladelige.

Systematisk vanrøgt af indespærrede dyr

Dyrene forvaltes efter et helt ukendt regelsæt, til trods for at der ingen officielle dispensationer findes, hverken til rewilding eller til overtrædelser af dyrevelfærdsloven.

I stedet for biodiversitet dyrkes nu en systematisk, og af myndighederne godkendt, vanrøgt af de indespærrede husdyr.

Mens tabstallene er astronomiske og indavlen åbenlys, indkøbes blot nye dyr, så Molslaboratoriet og biologerne fortsat kan fornøje sig i et lovløst cirkus.

Det er en bananstat værdigt!

(Indlægget er forfattet som læserbrev og sendt direkte til Bæredygtigt Landbrug med henblik på offentliggørelse på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Scroll to Top