Husk: Som BL-medlem kan du få rabat på digitalt abonnement på Effektivt Landbrug

Alle medlemmer af Bæredygtigt Landbrug kan få 25 % rabat på et online-abonnement på Effektivt Landbrug - og dermed spare mere end en plovmand

effektivt-foto

Som medlem af Bæredygtigt Landbrug høster du ikke alene fordelene af foreningens faglige og politiske arbejde. Du kan også opnå en solid rabat på fagbladet Effektivt Landbrug.

Bæredygtigt Landbrug har således forhandlet en medlemsrabat hjem på vegne af alle medlemmer. Aftalen betyder, at samtlige medlemmer af vores fælles interesseorganisation kan få 25 % rabat på et digitalt abonnement af Effektivt Landbrug. Via et digitalt abonnement får man adgang til alle artikler hos Effektivt Landbrug og til den daglige, elektroniske udgave af avisen.

”Vi vil gerne give vores medlemmer et godt tilbud – og på dén måde også gøre det endnu mere attraktivt for øvrige landmænd at melde sig ind i vores forening. Vi vil ikke gøre forskel – så det er naturligvis både eksisterende og nye medlemmer, som får rabatten”, fortæller Bæredygtigt Landbrugs formand Peter Kiær.

”Helt konkret er der tale om en mulighed for et tiltrækkende prisafslag til de af vores medlemmer, som på den vis vil følge landbrugsnyhederne. Samtidig er vi netop på denne måde med til at støtte op om vores fagpresse – så vi sikrer, at der fortsat er en daglig og fri debat om landbrugets rammevilkår i Effektivt Landbrug. Det er noget, vi alle sammen har gavn af”, forklarer formanden.

Aftalen mellem Bæredygtigt Landbrug og Effektivt Landbrug løber foreløbig frem til den 28. februar 2023.

Rabatten betyder, at BL-medlemmer i stedet for 2.180 kr. skal betale 1.635 kr. for et årligt, digitalt abonnement.

Hvis du vil benytte dig af tilbuddet, kan du bruge linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.