Truslen fra de grå skyer stoppede ikke byghøsten

Næstformand i Bæredygtigt Landbrug, Niels Hauge Mikkelsen, har haft høstbesøg af Fyens Stiftstidende

Niels Hauge Mikkelsen

Over hele landet er der gang i høsten. Sådan er det også hos Niels Hauge Mikkelsen, der fik besøg af Fyens Stiftstidende, som lavede en høstreportage. Næstformanden i Bæredygtigt Landbrug har både konventionel og økologisk produktion. I alt har han 570 hektar land at dyrke på, 470 hektar konventionelt landbrug og 100 hektar økologisk landbrug. Så mejetærskeren var i gang i en bygmark, hvor kornet skal bruges til økologisk øl. Umiddelbart tegner det til en god høst på Kohavegård på Vestfyn.

Du kan læse hele reportagen HER

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.