Bliv klogere på skadedyrsbekæmpelse

Dansk Planteværn er i slutningen af september vært for et spændende fagligt arrangement, der også berører landbrugets rolle i dansk politik

marksprøjte-foto-hardi.dk

Emnet er integreret skadedyrsbekæmpelse, når Dansk Planteværn – paraplyorganisationen for de danske pesticidimportører og -producenter – onsdag den 28. september inviterer indenfor på Ryegaard Gods i sjællandske Kirke Såby.

Her kan interesserede blive klogere på bl.a. fremtidens planteværn og værdien af nyttedyr til insektbekæmpelse. Der bydes også på praktiske eksempler fra marken via en gåtur rundt på demoarealet. Desuden fortæller Miljøstyrelsens eksperter om innovativ plantebeskyttelse, ligesom de to Venstre-politikere Erling Bonnesen og Jacob Jensen reflekterer over pesticidforhandlingerne og i øvrigt berører landbrugets rolle i dansk politik.

Du kan læse mere om arrangementet på Dansk Planteværns hjemmeside HER og tilmelde dig begivenheden via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.