”Man fristes til at tro, at udsigten til ministerbiler vægtes højere end retssikkerhed!”

Tidligere minister garanterer, at minkskandalen følges til dør, hvis blå blok vinder næste folketingsvalg

lilleholt

”Med et blåt flertal vil der være garanti for, at denne minkskandale bliver fulgt til dørs. Vi vil kræve en advokatundersøgelse af statsministerens ageren i minkskandalen – en undersøgelse der skal afgøre, om der er grundlag for en rigsretssag”.

Sådan skriver Lars Christian Lilleholt (V), tidligere energi-, forsynings- og klimaminister, i en klumme i Fyens Stiftstidende.

Her understreger Venstremanden, at der er tale om en historisk skandale uden sidestykke, og at han er forbløffet over det røde folketingsflertals afvisning af en advokatundersøgelse:

”De radikale vil til gengæld have folketingsvalg. Det kan jeg godt forstå. Men jeg kan til gengæld ikke forstå, at de holder hånden over statsministeren. Man fristes til at tro, at udsigten til ministerbiler vægtes højere end retssikkerhed”, lyder det fra Lars Christian Lilleholt.

Du kan læse hele klummen via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “”Man fristes til at tro, at udsigten til ministerbiler vægtes højere end retssikkerhed!””

  1. Måske skulle Lars Christian Lilleholt holde lidt igen med hans tale om at forfølge andre politikere. Selv er han ikke blevet forfulgt for at forære mange millioner fra statskassen til hans liberale erhvervsdrivende venner.

    Metrologisk Institut havde en fin forretning med at sælge vejrdata og dermed mindske borgernes skattebetaling og sikre borgerne gode vejrudsigter, men Lars Christian Lilleholt er besat af at udsætte sine landsmænd for reklamer og samtidig forære statskroner til liberale erhverv.

    Socialister løber altid tør for andres penge sagde Margaret Thatcher! Nu kan vi tilføje at det samme gælder liberalister.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.