Familien Danmark er fortsat glad for at spise kød

Veganerbølgen fylder meget i mediebilledet, men pasta med kødsovs samt kylling, frikadeller og lasagne er ikke desto mindre danskernes favoritmad

gris-i-halm

Efterspørgslen efter kød vil stige i de kommende år – vurderer både FN’s fødevareorganisation FAO samt den internationale, økonomiske organisation OECD. Også andre indikatorer viser, at det ikke er efterspørgslen, der kommer til at tage livet af landbrugets kødproducenter.

Landbrugsavisen beretter således, at pasta med kødsovs ligger øverst på hitlisten over danskernes favorithverdagsretter, mens henholdsvis kylling, frikadeller og lasagne følger efter på de næste pladser. Det til trods for, at både vegetarer og veganere – og ikke mindst den påståede veganerbølge – fylder meget i medierne.

Det er en undersøgelse fra Karolines Køkken, der afslører danskernes madvaner. Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.