Temamøde på NutriFair: Bliv klogere på klima og vandplaner

Bæredygtigt Landbrugs formand, faglige direktør og chefjurist er på plakaten, når der på onsdag eftermiddag arrangeres møde i Fredericias store messecenter

messe2

Du kan som sædvanlig møde Bæredygtigt Landbrug, når den store landbrugsmesse NutriFair afvikles i Messe C Fredericia i dagene på tirsdag den 17. og onsdag den 18. maj.

Udover deltagelsen på foreningens stand (nummer A-1262) i messehallen er Bæredygtigt Landbrug traditionen tro også vært for et temamøde på messen. Det sker på andendagen, altså onsdag, i lokale K1.

Her vil formand Peter Kiær både byde velkommen og runde af. Derimellem beretter BL’s faglige direktør Jørgen Evald Jensen om landbrugets klimatilpasning frem mod 2030, ligesom chefjurist Nikolaj Schulz orienterer om de kommende vandplaner. Og ikke mindst om, hvad Bæredygtigt Landbrug gør ved dem…

Temamødet er absolut ikke kun forbeholdt BL’s medlemmer. Alle interesserede er velkomne, og medlemmer er således også velkomne til at tage både familie, ansatte, naboer og andre bekendte med til mødet.

Den formelle del af temamødet begynder kl. 13, men allerede i tidsrummet mellem kl. 12 og 13 serveres der sandwich i forlokalet. Både bespisning og mødeaktiviteten er ganske gratis for de fremmødte.

Du kan læse mere om Bæredygtigt Landbrugs NutriFair-temamøde herunder, og af hensyn til forplejningen skal deltagere forhåndstilmelde sig via linket HER. Derudover kan du se mere om selve messen på hjemmesideadressen www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.