Minkkommissionen offentliggør sin konklusion i slutningen af juni

Arbejdet med at kulegrave baggrunden for den ulovlige aflivningsordre blev igangsat for godt og vel et år siden

minkgaard-high-res

Den samlede undersøgelse af forløbet om aflivning af mink i Danmark i november 2020 vil blive offentliggjort ”ultimo juni”.

Det oplyser Minkkommissionen i en mail til Altinget. Dermed ser det ud til, at vi alle inden længe bliver klogere på, hvorfor og måske hvordan der vil blive stillet politikere og embedsfolk til ansvar for den ulovlige ordre om at aflive samtlige mink i Danmark. En aflivning, der blev sekunderet af både politi og militær – og som vel at mærke fortsatte, selv efter at de ansvarlige var blevet klar over den manglende lovhjemmel.

Minkkommissionen indledte sit arbejde for godt og vel et års tid siden, nemlig den 23. april 2021. Planen var i første omgang at aflevere kommissionens færdige rapport dette forår, men behovet for flere afhøringer gjorde det nødvendigt at udsætte offentliggørelsen.

Du kan læse mere i Altingets artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.