Husk Bæredygtigt Landbrugs tre sommermøder i næste uge

Både i Nordjylland samt på Fyn og på Sjælland er der mulighed for at blive inspireret og få en hyggelig aften i landbrugets tjeneste

Peter Kiær på Ledreborg 3

Bæredygtigt Landbrug er igen i år vært for sommermøder rundt om i landet – hvor både medlemmer og andre interesserede kan få en status på kampen for bedre rammevilkår i dansk landbrug.

”Møderne kommer til at sætte fokus på erhvervets største udfordringer og ikke mindst Bæredygtigt Landbrugs arbejde på klimaområdet ved eksempelvis at bekæmpe en uretfærdig og skadelig CO2-afgift”, fortæller formand Peter Kiær.

”Vi glæder os både til den faglige debat med de fremmødte men også til på denne uformelle vis at møde foreningens støtter og andre venner af landbruget”, tilføjer han.

Sommermøderne finder sted mandag, tirsdag og torsdag i næste uge – i henholdsvis Nordjylland samt på Fyn og på Sjælland.

Mandag den 30. maj: Oxholm Hovedgård, Vestre Skovvej 1, 9460 Brovst.

Tirsdag den 31. maj: Kohavegaard, Granlyvej 39, 5592 Ejby.

Torsdag den 2. juni: Holmegaard Gods, Skovridersalen, Holmegaardsvej 71, 4684 Holmegaard.

Programmet ved samtlige tre sommermøder begynder med rundvisning og markvandring kl. 17 efterfulgt af en åben pølsevogn fra kl. cirka 18.15. Formand Peter Kiær byder velkommen kl. 19, hvorefter der bydes på spændende faglige indlæg og debat, afbrudt af kaffepause. Der forventes at være afrunding og opsamling omkring kl. 21.45.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

(Ovenstående tekst er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen, du kan eksempelvis læse Effektivt Landbrugs foromtale af Bæredygtigt Landbrugs sommermøder i artiklen HER samt Maskinbladets omtale HER).

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.