Husk tilmelding til onsdagens generalforsamling i Horsens

Bygholm Landbrugsskole lægger lokaler til debat om rammevilkår, ligesom der bliver lejlighed til at sige farvel og tak til det afgående bestyrelsesmedlem og tidligere formand Flemming Fuglede

fuglede-paa-bygholm

”Kampen for konkurrencedygtige rammevilkår i dansk landbrug har aldrig været vigtigere!”

Med de ord understreger Bæredygtigt Landbrugs formand Peter Kiær vigtigheden af at møde op til foreningens generalforsamling på onsdag den 16. marts på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens.

Her begynder dagen med frokost og slutter med middag – og derimellem byder mødet bl.a. på en orientering om retssager samt status på vandmiljøplaner. Derudover bliver debatten om CO2-afgiften central, også når formanden holder beretning:

”En afgift på landbrugets cirkulære CO2-udledning giver ingen mening, og vi kan under ingen omstændigheder acceptere et tiltag, der på nogen måde stækker dansk fødevareproduktion”, understreger Peter Kiær forud for mødet i Horsens.

På generalforsamlingen bliver der ligeledes lejlighed til at sige tak til foreningens afgående bestyrelsesmedlem – og mangeårige formand – Flemming Fuglede Jørgensen, som ikke genopstiller. Samt BL’s nu tidligere direktør Hans Aarestrup, som kommer forbi for at fremlægge regnskabet.

Udover Flemming Fuglede Jørgensen, der altså ikke søger genvalg, er følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer på valg på generalforsamlingen: Peter Kiær, Jørgen Brønd, Ann Louise Worsøe Jørgensen og Klaus Aage Bengtson.

Af hensyn til dagens forplejning skal man forhåndstilmelde sig generalforsamlingen, og det kan ske på linket herunder, hvor man også kan få et overblik over det komplette program for dagen.

Generalforsamling i Bæredygtigt Landbrug den 16. marts 2022

Derudover kan du i linket HER se en annonce, der reklamerer for Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling.

Vær dog opmærksom på, at landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S), efter programmets udarbejdelse, har måttet melde afbud til onsdagens møde.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

(Ovenstående er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen, du kan se Effektivt Landbrugs vinkel HER samt Maskinbladets omtale HER).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.