Læserbrev fra Knud Jeppesen skaber kritiske spørgsmål til miljøminister

Lea Wermelin skal blandt andet svare på, hvilke konsekvenser det får for Middelfart Kommune, at man har udledt tre gange så meget urenset spildevand som oplyst

spildevand

Danske landmænd er trætte af at blive reguleret både hårdt og uretfærdigt som følge af andres forurening af vandmiljøet.

Det gælder ikke mindst Jelling-landmanden Knud Jeppesen, som i flere omgange offentligt har kritiseret myndighederne for at gøre for lidt i forhold til den massive spildevandsforurening.

Nu bliver et af de seneste læserbreve fra Knud Jeppesen – som i øvrigt er æresmedlem af Bæredygtigt Landbrug – udgangspunktet for kritiske spørgsmål til miljøminister Lea Wermelin (S). Det er Venstres ordfører Erling Bonnesen, som i relation til Knud Jeppesens skriv har stillet diverse udvalgsspørgsmål til ministeren. Her skal Lea Wermelin bl.a. redegøre for problemet med overløbsbygværker – ligesom hun konkret bedes tage stilling til, hvilke konsekvenser det får for Middelfart Kommune, at man i 2019 har udledt tre gange så meget urenset spildevand som oplyst til den såkaldte PULS-database.

Du kan se mere i Effektivt Landbrugs omtale af sagen HER, ligesom du kan læse det omtalte læserbrev fra Knud Jeppesen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.