Fødevareminister har meldt afbud til BL’s generalforsamling

Rasmus Prehn er blevet kaldt i folketingssalen samt i regeringsudvalg og kan derfor alligevel ikke deltage i onsdagens møde i Horsens

Rasmus Prehn 3 - foto Steen Brogaard

Der bliver desværre alligevel ikke deltagelse af landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S), når Bæredygtigt Landbrug holder sin årlige generalforsamling førstkommende onsdag.

Ministeren havde ellers meldt sin ankomst og varslet en lille tale til forsamlingen på Bygholm Landbrugsskole. Rasmus Prehn havde også erklæret sig villig til efterfølgende at besvare spørgsmål fra salen. Men som risikoen er med minister-aftaler, rykker folkestyret ofte i vedkommende, således at programsatte arrangementer må aflyses.

“Jeg må desværre informere dig om, at fødeministeren er blevet kaldt i folketingssalen samt regeringsudvalg på onsdag den 16. marts, som allerede tidligere varslet kunne ske. Det betyder, at vi desværre er nødt til at aflyse ministerens deltagelse i jeres generalforsamling”, lyder det i en mail til Bæredygtigt Landbrug fra Fødevareministeriets ministersekretariat.

“Vi beklager meget det sene afbud og ønsker jer held og lykke med generalforsamlingen”, tilføjes det.

Minister-afbuddet får dog ingen indflydelse på generalforsamlingen i øvrigt. Der er således andre spændende programpunkter samt debatter på dagsordenen, og du kan læse mere i linket herunder samt tilmelde dig generalforsamlingen HER.

Generalforsamling i Bæredygtigt Landbrug den 16. marts 2022

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.