Fødevareministeren kommer til BL’s generalforsamling

Rasmus Prehn har takket ja til at gæste Bygholm Landbrugsskole, når Bæredygtigt Landbrug holder generalforsamling onsdag den 16. marts

Rasmus Prehn 2 - foto Steen Brogaard

Især borgerlige politikere er flinke til at kigge forbi, når omkring 400 landmænd hvert år mødes til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling.

Når det næste årsmøde finder sted onsdag den 16. marts, er der også mindst en enkelt socialdemokratisk folkevalgt til stede, endda en prominent en af slagsen, nemlig ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri.

“Vi er rigtig glade for at kunne annoncere, at Rasmus Prehn har takket ja til at deltage i vores generalforsamling og hilse på de mange primærlandmænd”, fortæller Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

“Vi ved godt, at et tilsagn fra en travl minister altid skal tages med forbehold, da der hurtigt kan komme ting i vejen. Men netop for at minimere risikoen for afbud har vi ladet ministeriet bestemme tidspunktet for ministerens visit, og det bliver derfor i tidsrummet mellem kl. 16.30 og 17.15. Både i vores forening og i landbruget som sådan er begejstringen for regeringens tiltag til at overse, idet mange af dem er med til at forværre erhvervets rammevilkår. Så der er god grund til dette møde og denne dialog”, tilføjer direktøren.

Generalforsamlingen onsdag den 16. marts begynder med frokost og slutter med aftensmad. Den finder som sædvanlig sted på Bygholm Landbrugsskole i Horsens.

Miljøminister Lea Wermelin var også inviteret til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling, men hun har meddelt, at hun desværre ikke kan deltage af kalendermæssige årsager.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.