”Vi er ved at drukne i papirtyranni i vores landbrugsvirksomheder!”

Bureaukratiet er en trussel mod både initiativ, fornuft og selvstændig tankegang – lyder det fra kendt dansk landmand

gris-i-stald

Formanden for Landsforeningen af Danske Svineproducenter, Jeppe Bloch Nielsen, lægger ikke fingrene imellem i sin seneste blog på Landbrugsavisens hjemmeside. Han er tydeligvis lige så træt af bureaukrati som Bæredygtigt Landbrug.

”Djøffernes papirtyranni er en sygdom, der breder sig i samfundet. Vi kender det fra den sociale sektor, hvor pædagoger og SOSU’er i børnehaver og på plejehjem skal bruge tid på at slå krydser i skemaer i stedet for at give nærvær til børn og gamle. Det er desværre ikke anderledes i vores stalde, hvor både myndigheder og egne organisationer kræver, at vi sætter krydser i skemaer, så det bliver stadig vanskeligere at få tid til at passe vores grise. Det er helt ude i hampen, og det skal naturligvis laves om”, skriver han.

”Vi er ved at drukne i papirtyranni i vores stalde og i vores landbrugsvirksomheder. Det er en trussel imod initiativ, fornuft og selvstændig tankegang. Djøfferne har fået alt for stor magt i vores samfund i det hele taget, og det betyder desværre, at regler i stadig større omfang er til for reglernes skyld”, tilføjer Jeppe Bloch Nielsen – som mener, at Landbrug & Fødevarer er medskyldig i bureaukratiseringen af landbrugserhvervet.

Du kan læse hele Jeppe Bloch Nielsens indlæg via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.