Udvikling fremfor afvikling

Hvordan har regeringen tænkt sig at rulle landbrugsaftalen fra efteråret ud – lyder det utålmodigt fra Folketingets opposition

såning-2

Efterårets landbrugsaftale skal implementeres – og oppositionen på Christiansborg savner en plan for, hvordan og hvornår det skal ske. Utålmodigheden skyldes ikke mindst hensynet til landbrugserhvervet.

Venstres ordfører Erling Bonnesen fortæller til Maskinbladet, at han har bedt regeringen skitsere en proces og en tidsplan, der kan vise, hvordan man har tænkt sig at rulle landbrugsaftalen ud, så man kommer i mål med aftalens indhold.

Ifølge Erling Bonnesen er det altafgørende, at det gøres på en måde, så der kan udvikles og ikke afvikles i dansk landbrugs- og fødevareproduktion.

”Med landbrugsaftalen i oktober fik vi afværget den værste røde massakre. Vi fik fra Venstre og den blå lejr presset på for, at der fortsat skal kunne drives en stor eksportorienteret landbrugs- og fødevareproduktion i Danmark”, lyder det fra ordføreren.

Du kan se Maskinbladets artikel om emnet via linket HER.

Trods de borgerlige partiers positive aftryk på landbrugsaftalen var der ikke bare roser men bestemt også tidsler at finde i aftaleteksten – i hvert fald hvis man spørger Bæredygtigt Landbrug. Du kan se foreningens overordnede holdning til forliget i pressemeddelelsen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.