Kendt landbrugsdebattør fylder 80 år

Den ”administrerende altmuligmand” Jørgen Lund Christiansen runder et skarpt hjørne fredag

Jørgen Lund Christiansen

Han er ikke bleg for at give sin uforbeholdne mening til kende på talerstole rundt om i landet. Han er en flittig gæst på adskillige avisers debatsider. Og også her på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside er han ofte – med udgangspunkt i videnskab og sin egen tydeligvis store viden om erhvervet – gået i rette med landbrugets fjender.

Fredag den 21. januar fylder Jørgen Lund Christiansen 80 år.

”Administrerende altmuligmand” kaldes han med rette. For så behøver man ikke at remse det hele op. Fakta er dog, at Jørgen Lund Christiansen – som bl.a. har været på højskole i Rødding, på landboskole i Kalø, haft fodermesterjob i Egypten, været gartner i Canada og er uddannet journalist fra Vejle Amts Folkeblad – er kendt for et hav af meritter:

Fredagens fødselar var medstifter af og i en lang årrække daglig leder for Den Lokale Andel. Det internationale engagement omfatter organisering af og deltagelse i ikke færre end 40 faglige studierejser til lande spredt ud over seks kontinenter – ligesom han har deltaget i den internationale landbrugsjournalist-sammenslutning IFAJ’s årskongresser 20 gange og naturligvis netop nu forbereder den næste af slagsen her i Danmark…

I 23 år har Jørgen Lund Christiansen været selvstændig rådgiver og kommunikatør med primært landbrugsvirksomheder som kunder og er foruden roller som aktiv foredragsholder og fundraiser ligeledes involveret som idémand bag Kultur- og Oplevelsescenter Vestermølle ved Skanderborg.

Du kan læse mere om Vestermølle i artiklen HER, mens du kan få et indblik i de nyere planer for centeret i den nylige opdatering HER. Blandt Jørgen Lund Christiansens nyere bidrag på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside er indlæggene HER, HER, HER og HER.

Der er mere om fredagens fødselar i medieomtalen HER.

Fødselsdagen markeres lørdag den 22. januar fra kl. 12 ved et åbent hus-arrangement, naturligvis på Restaurant Vestermølle.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.