Se eller gense mandagens webinar om vandplaner

Bæredygtigt Landbrugs medlemmer kunne mandag eftermiddag blive klogere på bl.a. vandplanerne - du kan stadig nå at overvære mødet

bl-tv-startbillede

Bæredygtigt Landbrug var mandag eftermiddag vært for en online-orientering om vandplanerne. Her spillede foreningens faglige direktør Jørgen Evald Jensen en hovedrolle med sin gennemgang af planerne og deres betydning for danske landmænd.

Mandagens webinar var en udløber af mødet i Vissenbjerg for nogle uger siden, hvor op mod 70 landmænd og andre interesserede hørte om vandplaner og klimapolitik set i lyset af den landbrugsaftale, der i efteråret blev indgået på Christiansborg.

I denne uge følges der op med to onlinemøder målrettet BL-medlemmer, og det skete således første gang mandag, mens der i morgen, tirsdag den 14. december ligeledes kl. 13.00, orienteres om klima ved BL-direktør Hans Aarestrup.

Du kan deltage i tirsdagens onlinemøde via linket HER.

Du kan se eller gense mandagens online-opdatering HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst), og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (video)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.