Minister skal få IT-system til at fungere – nu!

Der er stadig bøvl med Landbrugsstyrelsens IT-system, hvilket får både Bæredygtigt Landbrug og Erling Bonnesen (V) til at reagere

logo-softshelltoej-logo-bl-3

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) skal sørge for en varig løsning, så der kommer styr på Landbrugsstyrelsens IT-systemer. Det mener Venstres fødevareordfører, Erling Bonnesen, som har stillet en række skriftlige spørgsmål til ministeren.

Det sker ifølge Landbrugsavisen efter, at der igen er meldinger om, at IT-systemer hos styrelsen ikke fungerer, til trods for at både styrelsen selv og skiftende fødevareministre år efter år har lovet, at nu skal problemerne løses.

”Fødevareministeren skal få Landbrugsstyrelsens IT-system til at fungere, nu. Det er ikke første gang, og nu bøvler landmænd og konsulenter igen med Landbrugsstyrelsens IT-system, når der skal søges om tilskud til økologi- og naturplejetilskud”, siger Erling Bonnesen.

Du kan læse mere i artiklen fra Landbrugsavisen HER.

Bæredygtigt Landbrug har samtidig for længst bedt om og fået tilsagn om et møde med Landbrugsstyrelsens ledelse som følge af det gentagne bøvl omkring IT-systemerne.

At BL også tidligere har ytret sig kritisk om IT-problemer i Landbrugsstyrelsens regi, kan du bl.a. forvisse dig om i artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.