”Måske skal der en demonstration til at få dem ud af kontorerne!”

Formanden for de danske mælkeproducenter håber, at mange danske landmænd vil deltage i europæisk demonstration

demo-2

”Jeg ved, at man regner med over 2.000 mand fra Polen, og der er ingen tvivl om, at hollændere og belgiere vil deltage i stort antal, men jeg håber da også, at der er danskere imellem”.

Sådan siger Kjartan Poulsen – formanden for Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter – til Effektivt Landbrug om den landmands-demonstration, der finder sted i Bruxelles den 13. og 14. december.

Demonstrationen er rettet mod ufaglige EU-tiltag møntet på landbrugserhvervet, og den er arrangeret af hollandske Farmers Defence Force. Den europæiske samarbejdsorganisation for mælkeproducentforeninger – hvor Kjartan Poulsen i øvrigt er næstformand – har tilsluttet sig demonstrationen.

”Vi må respektere, at man bruger de metoder, som virker. Hvis politikerne vil behandle vore krav seriøst, så kan vi mødes om det på den måde. Hvis der skal en demonstration til at få dem ud af kontorerne, så må man gøre det på den måde”, siger Kjartan Poulsen.

Læs mere i Effektivt Landbrugs omtale HER.

Du kan blive klogere på den kommende Bruxelles-demonstration i artiklen HER, hvor Bæredygtigt Landbrugs ret kritiske holdning til den nye EU-landbrugsreform også fremgår.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top