Hvem er regeringen egentlig regering for?

Viljen til at løse problemer har været svær at få øje på i det forgangne år, hedder det i blogindlæg - der bl.a. ser tilbage på forbuddet mod udenlandske praktikanter i landbruget

christiansborg-i-fuld-figur1000

”Corona har ramt landbruget på andet end mink”, lyder en overskrift på Verdens Bedste Fødevarers hjemmeside.

Her fortæller den tidligere mælkeproducent Lars Jeppe Banke Sørensen i et blogindlæg om det forgangne år. Han konkluderer, at i hvert fald på ét punkt har viljen til at løse problemer været svær at få øje på hos myndighederne og den socialdemokratiske regering.

”Der går en stor gruppe ansatte i landbruget, der er kommet hertil som praktikanter fra ikke EU-lande. En skattet gruppe, fordi de ofte tager nogle af de arbejdsopgaver, der ikke er så mange danskere, som ønsker at varetage. Men regeringen lukkede på et tidspunkt for udstedelsen af arbejds- og opholdstilladelser til praktikanter med henvisning til, at det var en uacceptabel smitterisiko”, skriver Lars Jeppe Banke Sørensen.

”Efter noget parlamenteren mellem regering og erhvervsorganisationer indvilligede man dog i, at der kunne forlænges på aftalerne for dem, der var i landet, og dermed afbødedes problemet lidt. Det har naturligvis ikke kunnet undgås, at der har været nogle af de ansatte, der har måttet i isolation efter kontakt med smittede. Men generelt har de udvist stor forsigtighed, og de har bidraget til at holde landbruget kørende, også gennem nedlukninger og restriktioner”, tilføjer han.

Lars Jeppe Banke Sørensen fortæller også om, hvordan han flagede på halv, da alle Danmarks mink blev aflivet.

Du kan læse hele indlægget fra Verdens Bedste Fødevarer via linket HER.

Også Bæredygtigt Landbrug har presset på for, at danske landmænd både kan forlænge og lave nye aftaler med udlændinge ude på de enkelte bedrifter. At der stadig er bøvl med at få forlænget de udenlandske praktikanters ophold i Danmark, kan du forvisse dig om via Landbrugsavisens artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Hvem er regeringen egentlig regering for?”

  1. Kurt Berg Nielsen

    2030 så har man svaret på hvem regeringen egentlig lefler for det er World Economic Forum som Lars løkke lavede en aftale med at alle borgere skal fratages al ejendom intet eje og være lykkelige søg selv på The Great Reset så får i svarene på et sølvfad ,man bruger endda en almindelig influenza til at ruinere små erhvervsdrivende læs selv videre og får i ikke svarene så prøv Duckduckgo google har jo censureret mange ting væk ….Godt nytår

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.