Statsministerens mink-bortforklaringer holder ikke

Mette Frederiksens udmeldinger modsiges af både hendes egne ministre og embedsmænd, afslører Jyllands-Posten

mette-1

Mens den socialdemokratiske regering med nye og ret milde corona-restriktioner forsøger at ændre mediernes dagsorden, fortsætter afsløringerne i minkskandalen med uformindsket styrke.

Morgenavisen Jyllands-Posten beskriver således, hvordan nye oplysninger sår tvivl om statsminister Mette Frederiksens forklaring i minksagen. Hun har forsvaret sig med, at regeringen besluttede at aflive alle mink og ikke at nedlukke erhvervet – men det modsiges af udtalelser fra hendes egne ministre, embedsmænd og en hidtil ubeskrevet brik i sagen…

Hvis du abonnerer på medierne, kan du læse mere hos Jyllands-Posten HER og HER samt hos AgriWatch HER.

Maskinbladet fortæller, at minkavlernes formand Tage Pedersen alligevel ikke skal afhøres af granskningskommissionen her i november – men først til januar. Og at han i øvrigt har sms’et med hende statsministeren, som jo er blevet instrueret i at destruere de selvsamme sms-beskeder… Det kan du læse mere om i artiklerne HER og HER.

Den systemkritiske hjemmeside Indblik har mere om minkskandalen HER og HER – og beretter bl.a., hvordan Det Konservative Folkeparti nu ligefrem kræver sundhedsminister Magnus Heunickes afgang efter afsløringer af, at han kendte til den manglende lovhjemmel, inden den ulovlige aflivningsbeslutning blev taget.

Effektivt Landbrug samler i øvrigt op på de nyeste afhøringer i granskningskommissionen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.