Presset på regeringen stiger efter ny afsløring i minkskandalen

Mette Frederiksen og Co. anklages for at prøve at skjule sandheden om de slettede sms-beskeder

christiansborg-i-fuld-figur1000

Granskningskommissionen – der undersøger den ulovlige beslutning om at aflive samtlige mink i Danmark – havde ingen indflydelse på, at det først dagen efter kommunalvalget kom frem, at det ikke var lykkedes politiet at genskabe slettede sms-beskeder i Statsministeriet.

Det oplyser kommissionen til flere medier – og afsløringen bekræfter tesen om, at regeringen forsøger at skjule sandheden om de slettede sms-beskeder – og i det hele taget gør alt, hvad man kan, for at tilsløre sagen og forhindre kommissionens arbejde.

TV2’s politiske redaktør Hans Redder kalder sagen alvorlig for regeringen – og fortæller, at regeringens skrækscenarium er, at sagen kommer til at fylde hele vejen frem til et kommende folketingsvalg.

Du kan læse mere hos Danmarks Radio HER, TV2 HER, Landbrugsavisen HER, HER, HER og HER, Maskinbladet HER og HER, Altinget HER, Jyllands-Posten HER, B.T. HER, Ekstra Bladet HER og HER, Indblik HER og HER – samt i Berlingske HER, hvor det fremgår, at finansminister Nicolai Wammens sms’er nu også skal under lup i granskningskommissionen.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.