End ikke på en kommunalvalgdag udeblev afsløringerne i minksagen

Tidligere departementschef beskyldes for at have tilbageholdt oplysninger for Folketinget, og regeringen nægter at oplyse, om sms-beskeder er genskabt

apple-gbd59b7bbc_1920

Mens en allerede eksisterende rigsretssag kører mod Inger Støjberg, og millioner af danske vælgere samtidig i dag vælger by- og regionsråd, fortsætter minkskandalen med at udvikle sig.

Berlingske skriver således, at den tidligere departementschef i Sundhedsministeriet, Per Okkels – som altså var en slags højre hånd for sundhedsminister Magnus Heunicke (S) – nu beskyldes for bevidst at have tilbageholdt oplysninger for Folketinget om det faglige grundlag for at aflive samtlige mink i Danmark.

Hvis du abonnerer på Berlingske, kan du læse dén historie via linket HER.

Samtidig nægter den socialdemokratiske regering at oplyse, hvorvidt det har været muligt at genskabe de sms-beskeder, der blev slettet af ”sikkerhedshensyn”, og som den såkaldte granskningskommission ellers gerne ville have haft til rådighed i undersøgelsen af den ulovlige aflivningsordre. Denne afsløring vækker vrede hos både opposition samt hos regeringens egne støttepartier.

Jyllands-Postens abonnenter kan blive klogere på dén vinkel HER, mens også B.T. beskriver sagen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.