Ellemann: Mette Frederiksen talte usandt til mig om minkaflivninger

Venstres formand fortæller til Landbrugsavisen, at han ikke har grund til at tvivle på sundhedsmyndighederne, men derimod på statsministeren

minkgaard-high-res

”Vi havde ikke grund til at tvivle på sundhedsmyndighederne, og det mener jeg sådan set stadigvæk ikke, vi har. Jeg vidste ikke på det tidspunkt, at jeg havde mere end grund til at tvivle på statsministeren”.

Sådan lyder det fra Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen i et interview med Landbrugsavisen – om de skæbnesvangre timer, hvor regeringen på ulovlig vis besluttede at aflive samtlige mink i Danmark, og hvor Mette Frederiksen bl.a. orienterede Jakob Ellemann-Jensen telefonisk. På spørgsmålet om, hvorvidt han føler sig snydt, svarer Venstre-lederen:

”I bedste fald altså. Statsministeren vidste godt, at det, hun sagde til mig, ikke var rigtigt. Men hun sagde det alligevel. Og hun gentog det på pressemødet dagen efter”.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER. Avisen har også mere nyt om skandalen HER og HER.

Derudover har Danmarks Radio en bemærkelsesværdig vinkel mere på sagen: Det viser sig således, at regeringen overvejede at sætte tempo på minkaflivningerne ved at blande gift i foderet! Læs mere i teksten HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.