Beslutningsgrundlag mangler for at forbyde minkavl

Venstres minkordfører Thomas Danielsen forstår ikke, at fødevareminister Rasmus Prehn nægter at lytte til eksperterne

Rasmus Prehn 2 - foto Steen Brogaard

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) mener ikke, at der er noget galt i, at veterinære eksperters vurdering af risikoen for at holde mink blev bremset i foråret. Venstres minkordfører Thomas Danielsen er helt uenig:

”Grunden til, at vi er så mistroiske, er, at vi har en minister, der ikke vil have det bedst mulige beslutningsgrundlag. Det er uden for min fatteevne at forstå, at ministeren ikke vil have det bedst mulige beslutningsgrundlag”, siger Thomas Danielsen til Effektivt Landbrug.

Læs mere i artiklen HER.

Det er i øvrigt fortsat uklart, hvem der på et møde i regeringstoppen foreslog, at alle mink i Danmark skulle aflives – se Landbrugsavisens artikel HER.

Landbrugsavisen har mere om minkskandalen og afhøringerne i granskningskommissionen i artiklerne HER og HER, ligesom avisen i teksten HER beretter om en minkavler, som heldigvis har haft køerne at koncentrere sig om, efter at minkene blev aflivet.

Effektivt Landbrug, Maskinbladet, Altinget samt to gange Danmarks Radio fortæller mere om skandalen og afhøringerne i artiklerne HER, HER, HER, HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.