NutriFair udvider – og husk, at BL naturligvis er med igen!

Den store landbrugsmesse i Fredericia udvider endnu engang for at gøre plads til flere deltagere og større stande

nutrifair3

NutriFair vokser og vokser og tegner næste gang til at blive noget af et tilløbsstykke.

Den store landbrugsmesse i Messe C Fredericia udvider endnu engang, fortæller projektleder Ida Brøgger Hahn. Det sker både for at gøre plads til flere deltagere, men også fordi flere virksomheder har ønsket et større standareal.

NutriFair fejrer 10 års fødselsdag med 2022-udgaven af messen, der finder sted i dagene onsdag den 19. og torsdag den 20. januar. 2021-udgaven af NutriFair blev aldrig til noget på grund af en vis pandemi…

Bæredygtigt Landbrug er naturligvis traditionen tro til stede med en stand (nummer A-1262) i messehallerne. Der arbejdes ligesom ved de foregående messer også denne gang på et egentligt debatmøde arrangeret af BL, og det afvikles efter planen lidt over middag på andendagen.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtale HER samt i Maskinbladets og Effektivt Landbrugs artikler HER og HER. Der er mere om den – ikke mindst på grund af coronapausen – længe ventede messe på hjemmesiden www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.