Konservative: Spildevandet er et overset problem

Der bliver ikke taget tilstrækkeligt hånd om mange af de presfaktorer, der ikke stammer fra landbruget, forklarer ordfører

spildevand

Det er ikke kun Bæredygtigt Landbrug, der kæmper for at få den massive kommunale spildevands-forurening på dagsordenen i medier og hos politikere.

”Hvis det er sådan, at vi gerne vil have et godt vandmiljø, så er vi nødt til at tage alle kilder med. Og et kilo kvælstof, der kommer fra landbruget, og et kilo kvælstof der kommer fra vores husspildevand, det har jo lige stor skadelig effekt”, fortalte den konservative ordfører Per Larsen til Maskinbladet efter et åbent samråd i Folketingets miljø- og fødevareudvalg forleden.

Per Larsen mener ikke, at der bliver taget tilstrækkeligt hånd om mange af de pres-faktorer, der ikke stammer fra landbruget. Her mener man fra konservativ side, at specielt spildevandet er et overset problem, der kan have stor betydning for reguleringen af landbruget, hvor et hastigt voksende areal med efterafgrøder er blevet en stadig større udfordring for mange landmænd.

Du kan læse mere i Maskinbladets omtale HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept statistics cookies to watch this video.