Efter møgsager: Ministerium sender flere tusind ansatte på efteruddannelse

Der er brug for kursus i ”god forvaltningskultur” efter blandt andet minksagen, hedder det

Miljø og Fødevareministeriet

Adskillige møgsager såsom eksempelvis minkskandalen har nu fået Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og underliggende styrelser til at sende alle medarbejdere – i alt 3.500 ansatte – på kursus i god forvaltningskultur.

Det skriver mediet Mandag Morgen.

Efteruddannelsen sker som led i fødevareminister Rasmus Prehns (S) beslutning om at lave en markant kulturændring i embedsværket – et projekt som fra 2021 og frem har fået tilført 10 mio. kr. ekstra til ”en styrket opgavevaretagelse” i ministeriet.

”Der har været en række sager. Og der er behov for, at der kommer en ny, stærkere kultur. En kultur, hvor man er bedre til at undgå fejl og til at opbygge tillid. Derfor mener vi, det er en god idé med en frisk start, en ny direktør og en ny kultur”, har Rasmus Prehn forklaret.

Du kan læse mere i Mandag Morgens artikler HER og HER, i omtalen fra AgriWatch HER samt i Maskinbladets netversion HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.