Blev embedsmænd udnyttet politisk?

Venstre forlanger undersøgelse af, hvad der foregik, da Fødevareministeriet i fredags inviterede til pressemøde med ”teknisk gennemgang” ovenpå blå bloks landbrugsudspil

bonnesen

Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen undrer sig over, at flere af Fødevareministeriets embedsmænd i fredags stillede op til en såkaldt teknisk gennemgang ved et pressemøde, efter at Folketingets blå blok netop havde fremlagt sit udspil til de igangværende landbrugsforhandlinger.

”Vi kan forstå, at embedsmænd dissekerede ting i blå bloks udspil. Det er højest usædvanligt, og jeg kan slet ikke forstå, at ministeren ikke var til stede”, siger Erling Bonnesen til Landbrugsavisen.

”Vi vil egentlig bare gerne have et klart billede af, hvad der er foregået. Har ministeren sendt sine embedsmænd i byen? Og er der tale om politisk brug af embedsapparatet?”, spørger Erling Bonnesen.

Venstre-manden kræver en undersøgelse af forløbet. Han har sendt en aktindsigt afsted og har samtidig stillet officielle spørgsmål om sagen til fødevareminister Rasmus Prehn.

Du kan læse hele Landbrugsavisens artikel via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.