Peter Kiær: forsøg at efterleve kravene – vi tager kampen senere

Formanden i Bæredygtigt Landbrug, Peter Kiær, har selv problemer i forhold til de urimelige efterafgrøder. Kampen mod dem kommer

peter-kiær-nummer-3

I en artikel i Maskinbladet angriber formanden for Bæredygtigt Landbrug de håbløse efterafgrøderegler. Peter Kiær opfordrer alle landmænd til at fortælle omverdenen om den umulige og urimelige situation, efterafgrøde-tyranniet sætter danske landbrug i.

“Det bliver af dårlig kvalitet, og vi får ikke passet vores landbrug fagligt korrekt, når man bliver nødt til at gøre noget, som er kørt fuldstændig ind i et datotyranni af en anden verden”, siger Peter Kiær i artiklen.

Situationen i markerne frustrerer mange landmænd, men Peter Kiær og Bæredygtigt Landbrug anbefaler alligevel kolleger rundt i landet til at forsøge at efterleve kravene, for så bliver den efterfølgende kamp om de uretfærdige forhold lettere for landbrugets organisationer.

“Når vi anbefaler at gøre det alligevel, hvad enten det er med en gødningsspreder ude i hvedemarken eller på anden vis, så er det for at understrege, at man har forsøgt at gøre noget, og så må vi samle op bagefter og vise: se nu engang, det var jo fuldstændig vanvittigt – men I tvang os til det. Vi gik fra at passe vores afgrøder og høste det vi lever af og så over til det her, så vi også har noget at leve af næste år”, siger Peter Kiær.

Du kan læse hele artiklen HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.