Afskaf datotyranniet øjeblikkeligt

Bæredygtigt Landbrug påkalder sig force majeure

Omregningsfaktor for nedsættelse

De love og regler, der gælder på landbrugsområdet, er umulige at håndtere. Derfor forlanger Bæredygtigt Landbrug nu force majeure: Sæt uret i stå for de påbudte gødningstræk og lad landmanden høste efter godt landmandsskab og derefter hurtigst muligt etablere efterafgrøderne ordentligt.

Landmanden er lige nu sat i en helt umulig situation. I store dele af landet har det været helt umuligt at høste. Alligevel står myndigheder, lovgivere og kontrol og slår landmanden oven i hovedet med vanvittigt datohysteri: Hvis du ikke får sået inden i morgen (fredag) midnat, tager systemet en stor part af næste års kvælstofgødning, så også høsten næste år går i vasken.

Det er uladsiggørligt at efterleve reglerne og sætter landmanden, der arbejder 24-7 på at få sine afgrøder bjærget i en helt urimelig situation.

Reglerne er rigide – det går hårdt ud over landmanden og det produktive landbrug. Forstå dog, at naturen ikke reagerer på arbitrære administrative datoer og stop uret for efterafgrødereglerne i mindst 14 dage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.