Stor interesse for NutriFair – og BL er selvfølgelig også med igen!

Arealmæssigt er der kun 15 procent tilbage af standpladsen, lyder det om den store landbrugsmesse i Fredericia i januar 2022

nutrifair3

Der er næsten udsolgt til den kommende – og på grund af coronapausen længe ventede – messe NutriFair 2022.

”Vi har nu flere end 190 virksomheder, der allerede har reserveret en stand, og der er kun nogle enkelte stande tilbage i hal A”, fortæller NutriFairs projektleder Ida Brøgger Hahn.

”Hvor mange stande vi præcist har tilbage, afhænger af størrelsen af de stande, der bliver booket – men arealmæssigt har vi kun omtrent 15 procent tilbage, der ikke er solgt endnu”, tilføjer hun om den store landbrugsbegivenhed i Fredericia.

Bæredygtigt Landbrug er naturligvis traditionen tro ligeledes til stede med en stand i messehallerne. Der arbejdes ligesom ved de foregående messer også denne gang på et egentligt debatmøde arrangeret af BL, det finder efter planen sted lidt over middag på andendagen.

NutriFair fejrer 10 års fødselsdag med 2022-udgaven af messen, der afvikles i Fredericia Messecenter onsdag den 19. og torsdag den 20. januar.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtale HER, i Effektivt Landbrugs dækning HER, i Maskinbladets artikel HER samt på landbrugsmessens egen hjemmeside www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.