Nyt bestyrelsesmedlem i BL vil dyrke samarbejdet endnu mere

Vi skal forsøge at tale ind til folk på nye måder, men stadig med det samme faglige indhold og fokus, siger Niels Hauge Mikkelsen

Niels Hauge Mikkelsen

”Jeg skulle lige lokkes lidt, men når det så er sagt, så har jeg længe fulgt med i Bæredygtigt Landbrugs arbejde, og jeg er meget imponeret over de døre, den gamle garde har kunnet sparke ind, ligesom jeg er enig i de faglige betragtninger, de gang på gang har fået bragt til diskussion. Det har vi trængt til. Nu er jeg så klar til at tage min tørn. Dørene er sparket ind. Vi har måske fremstået som vagthunde og lettere aggressive. Det har været nødvendigt. Personligt kunne jeg godt tænke mig at dyrke samarbejdet endnu mere”.

Sådan siger Bæredygtigt Landbrugs nyvalgte bestyrelsesmedlem, den 36-årige fynbo Niels Hauge Mikkelsen, i en stor portrætartikel i Effektivt Landbrug.

”Vi i den nye bestyrelse skal i min optik forsøge at tale ind til folk på nye måder, men stadig med det samme faglige indhold og fokus. Vi skal vedblive at forlange, at der er synlighed bag de resultater, der kommer fra universiteterne. Jeg vil meget gerne være med til at diskutere krav og muligheder. I landbruget vil vi også det bedste for både miljø og biodiversitet. Men vi skal kende data og metoder for de resultater, der er fremkommet. Ellers kan vi ikke tale om dem og finde løsningsmodeller på et lige og sagligt grundlag. Og det skal vi kunne”, tilføjer han.

“Vi må kunne forlange, at tingene måles, vejes og lægges ordentligt frem”, lyder det også fra BL’s nyvalgte bestyrelsesmedlem.

Du kan, hvis du abonnerer på Effektivt Landbrug, læse hele artiklen om Niels Hauge Mikkelsen via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.