Blå blok i fælles front for landbruget

Både Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Kristendemokraterne forsvarer erhvervet i fælles annonce

christiansborg-i-fuld-figur1000

Den borgerlige blok på Christiansborg kommer nu med en markant fælles udmelding midt i de igangværende landbrugsforhandlinger.

Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Kristendemokraterne melder ud i en fælles annonce, at man kæmper for udvikling, ikke afvikling af dansk landbrug.

”Det her er vores forsøg på at give en fortælling af, hvad det er, vi vil i blå blok, og hvad vi mener, der skal til, for at dansk landbrug får fair og fornuftige vilkår i fremtiden”, siger Venstres forhandler, finansordfører Troels Lund Poulsen, til Landbrugsavisen.

I annoncen lyder det bl.a., at Danmark skal være hele verdens fødevarelaboratorium.

”Vi skylder landbruget, at der bliver lavet en bred aftale, som har noget sikkerhed og perspektiv”, siger den konservative Per Larsen.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER. Desuden viser Effektivt Landbrugs artikel HER, hvordan både Venstre og Nye Borgerlige langede hårdt ud efter den socialdemokratiske regerings landbrugsudspil, da der lørdag blev afviklet grundlovsmøde i Agerskov.

Du kan læse mere om og også se selve annoncen på Bæredygtigt Landbrugs facebookside.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen